Keukenbouw

 

Keukenbouw

Weg van de standaard

Bedrijfsinterieur

Dé interieurbouwer voor bedrijven

Persoonlijk

U wordt nauw betrokken

0624232344

Kennismaken? Bel gerust

Unieke keukenbouw van a tot z

Een keuken die volledig aan uw behoeften voldoet? Ver weg van de standaard keukens? HIM Design maakt het mogelijk met keukenbouw. In de beschikbare ruimte passen wij alle gewenste aantallen kastjes en lades in, ruimte voor keukenapparatuur, een kookeiland, een bar, noem maar op. Strak en modern, een gezellige boerenkeuken of liever in Victoriaanse stijl? Het is aan u. Laat u inspireren door magazines of televisieprogramma’s, bezoek een beurs of wandel over een woonboulevard en vertel ons uw wensen. Wij combineren feilloos het esthetische met het functionele aspect, zodat koken voortaan een feest wordt!

Keukenbouw

Koken als een masterchef

Koken is allang niet meer het drie pans gerecht met aardappelen, groente en vlees. Kijk alleen al naar de vele kookprogramma’s op televisie. Wilt u ook koken als een masterchef en in stijl tafelen met familie en vrienden? Met onze keukenbouw is dat voor iedereen weggelegd. Koken wordt pas echt leuk in een fijne keuken met voldoende bewegingsruimte, goede apparatuur en natuurlijk een stijl waarin u zich thuis voelt. Het standaard aansluiten van kranen en apparatuur in keukens en badkamers verzorgen wij ook. Mochten er complexere handelingen zijn, dan hebben wij in ons netwerk altijd professionals als loodgieters en elektriciens die wij voor u kunnen inzetten.

Wilt u een uniek keukenontwerp dat aan al uw wensen voldoet?

Dan zit u bij HIM Design goed! Wij ontwerpen keukens die ver weg van de standaard zijn. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen wij onder meer in regio Wassenaar, Oegstgeest, Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden.