Meubels op maat

 

Keukenbouw

Weg van de standaard

Bedrijfsinterieur

Dé interieurbouwer voor bedrijven

Persoonlijk

U wordt nauw betrokken

0624232344

Kennismaken? Bel gerust

Meubels op maat: kasten, keukens, bedden en meer

Onze meubelmakers maken alles wat ze kunnen tekenen. En dat betekent veel, heel veel. Van keukens, allerhande tafels en kasten, bedden, badkamermeubilair en kantoorbalies. Daarbij maken we gebruik van allerhande houtsoorten, maar ook plaatmaterialen, kunststoffen of moderne materialen als getacore of beton ciré. Ook houdt Meubels Leiden rekening met de duurzaamheid van de bouwmaterialen. Daarin proberen wij altijd de juiste balans te houden tussen de kosten en milieuvriendelijkheid. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

meubels op maat

Ontwerpen meubels

Nadat Meubels Leiden in een persoonlijk kennismakingsgesprek uw wensen heeft geïnventariseerd, waarin wij ook kleur- of materiaaladviezen geven, maken we een tijdelijk ontwerp. Als dit in de smaak valt, bieden wij onze offerte aan, waarna het definitieve ontwerp wordt gemaakt. Daarna volgt de productiefase. Ook tijdens dit proces houden wij u op de hoogte. Wij doen alles in goed overleg met u!

Wilt u een meubel op maat laten maken?

Wij helpen u graag aan uw droommeubel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren interieurbouw en meubels op maat voor heel regio Zuid-Holland, waaronder Wassenaar, Oegstgeest, Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden.