Over

Keukenbouw

Weg van de standaard

Bedrijfsinterieur

Dé interieurbouwer voor bedrijven

Persoonlijk

U wordt nauw betrokken

0624232344

Kennismaken? Bel gerust

HIM Design maakt Meubels Leiden maakt meubilair op maat

Meubilair op maat maken. Vormgeven naar uw wens. En ervoor zorgen dat er een uniek kwaliteitsmeubel bij u in de woonkamer of op kantoor staat. Dat is wat Meubels Leiden, onderdeel van HIM Design, wil bereiken. Voor alle particuliere en zakelijke klanten. En wij gaan altijd weer de uitdaging aan om alles voor elkaar te krijgen!

HIM Design is in 2009 opgericht door Ferdinand Hoogeweegen, die zijn opleiding tot meubelmaker heeft gevolgd aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Toch was hij al lang voor die tijd bezig met bouwen: als jonge knul maakte hij van Lego al replica’s van speelgoed dat hij wilde hebben. De drang om te bouwen en dingen creëren bleef en blijft erin zitten. In al het werk van Meubels Leiden.

Meubels Leiden maakt graag unieke en betaalbare meubelstukken zoals keukens, kasten, tafels, kantoorbalies en bedden. Uiteraard betekent dit niet dat uw meubel er precies op dezelfde manier komt uit te zien: wij passen onze authentieke ontwerpen volledig aan op uw wensen en (woon)omgeving.

Betaalbare keukens, kasten, tafels, balies en bedden

HIM Design

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

– Antoine de Saint-Exupery

Jaren ervaring

Meubels opgeleverd

Wilt u meer weten over HIM Design?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren interieurbouw en meubels op maat voor heel regio Zuid-Holland, waaronder Wassenaar, Oegstgeest, Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden.