Reviews

Duidelijke afspraken

w

Persoonlijk contact

Rated 5,0 out of 5
30/03/2018

We hebben inmiddels 3 verschillende opdrachten laten door door Ferdinand en Martin.1) Een keukenkast, optimaal gebruik van de ruimte omdat ie op maat in een nis is gemaakt. Met mooie lijsten, en grepen passend bij de jaren 30 stijl.2) Een lekker groot bureau in de tienerkamer.3) Afschuren en mat lakken van een Indonesische teak tafel, die nu ipv glanzend/traditioneel een meer grijzig/moderner uiterlijk heeft gekregen.Fijn is dat ze meedenken met oog voor hun vak.

Susanne
Rated 5,0 out of 5
07/03/2018

Zeer tevreden over het vakwerk wat Martin en Ferdinand hebben afgeleverd bij het maken van een utility-kast voor onze loft. Ook hebben zij een prachtige achterwand gemaakt voor een bestaande room-divider. Vanaf het moment van verkenning of zij iets voor ons konden betekenen tot aan het moment van aflevering prima communicatie en heldere afspraken. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!

Christian En Rick
Rated 5,0 out of 5
26/02/2018

Martin en Ferdinand hebben voor onze horeca zaak een prachtige bar gemaakt. Twee toffe gasten waar de communicatie altijd goed mee verliep. Ze zijn momenteel hard bezig met het maken van een nieuwe bar voor onze 2e vestiging en ook dit belooft weer een mooi resultaat te worden.Thanks voor de prettige samenwerking mannen!Groet,Der

Sue